– Har trua

Mette Bunting er førstelektor ved Institutt for pedagogikk på HiT. ...men hva gjør hun helst i helgene?

Møt en ny kollega

I denne serien intervjuer vi ulike ansatte og studenter ved HiT og HBV, slik at du får en mulighet til å lære litt mer om en ny kollega.

Møt dem alle her

– Hvilke forventninger og forhåpninger har du til HSN?

– Jeg forventer å bli kjent med nye kollegaer som representerer spennende fagmiljøer både innen undervisning og forskning. Særlig er jeg spent på hvem vi kan samarbeide med om ungdom og skoleavbrudd. Dette er kanskje en av de største utfordringene vi står ovenfor i regionen, og et område der høyskolen bør bidra. Ellers har jeg store forventinger om at vi sammen utvikler en Mette Bunting. Fotogod lærerutdanning som vil ha betydning for de neste generasjoner av barn og unge.

– Hvordan forbereder du deg til fusjonen?

– Jeg syntes det var veldig flott å møte våre kollegaer før sommeren på Bakkenteigen. I tillegg setter jeg pris på den kontakten som har foregått på e-post eller ved tilfeldige treff i høst. Ellers ser jeg at det nok ligger mye arbeid foran oss i neste fase, og jobber med å puste med magen. Samtidig prøver jeg å huske på alle de gode samarbeidserfaringene jeg har hatt med de som nå snart blir mine nye kollegaer. Har derfor trua! 

–  Hvordan ser en deilig frihelg ut for deg?

– Det er alltid godt å være sammen med familie og venner i helgene. Jeg elsker å være ute i naturen, og når jeg kan høste av naturen, blir jeg overlykkelig. Ellers er en god bok eller litt strikking foran peisen også noe som gir sjelero og hvile.

Møt en ny kollega

I denne serien intervjuer vi ulike ansatte og studenter ved HiT og HBV, slik at du får en mulighet til å lære litt mer om en ny kollega.

Møt dem alle her