MArte Andersen. Foto

– Over all forventning

Spesialbibliotekar Marte Andersen leder arbeidet med å utvikle nye biblioteknettsider for HSN. ...men hva gjør hun helst når hun har fri?

Møt en ny kollega

I denne serien intervjuer vi ulike ansatte og studenter ved HiT og HBV, slik at du får en mulighet til å lære litt mer om en ny kollega.

Møt dem alle her

Spesialbibliotekar Marte Andersen treffer du i biblioteket ved Campus Drammen, hvor hun betjener skranken, underviser, holder kurs og jobber aktivt med web og markedsføring.

– Hvilke forventninger og forhåpninger har du til HSN?

– Jeg forventer en faglig tung høyskole med ambisjoner om å bli universitet i fremtiden. Det skal bli spennende å bli en del av et stort fagbibliotek med mer enn 40 ansatte, og jeg gleder meg til å se hvordan vi kan utveksle erfaringer og dra nytte av hverandres kunnskap. Jeg har store forhåpninger til at et større biblioteksamarbeid kan lede til enda bedre tjenester for våre studenter og ansatte.

– Hvordan forbereder du deg til fusjonen?

– Jeg leder arbeidet med å utvikle nye biblioteknettsider for HSN, og er travelt opptatt med dette om dagen. Gjennom arbeidet blir jeg bedre kjent med kollegaer både ved HBV og HiT, noe jeg setter stor pris på. Samarbeidet med HiT-biblioteket går over all forventning, og jeg er sikker på at de nye biblioteksidene blir minst like bra, eller bedre enn sidene våre i dag.

–  Hvordan ser en deilig frihelg ut for deg?

– Det må først og fremst være å faktisk ha fri en helg. Det siste året har gått med til omfattende oppussing hjemme, så jeg setter pris på de frihelgene jeg får. En super helg for meg består av å kunne sove lenge, strikke, spille dataspill med kjæresten, lese, dra på fotballkamp og møte venner.

 

Møt en ny kollega

I denne serien intervjuer vi ulike ansatte og studenter ved HiT og HBV, slik at du får en mulighet til å lære litt mer om en ny kollega.

Møt dem alle her