– Uten svoransvar

Anita Dale er seniorkonsulent ved HiT og blant annet styresekretær både for HiT-styret og for fellesstyret. I år skal hun for én gangs skyld ikke stå for julemiddagen.

Møt en ny kollega

I denne serien intervjuer vi ulike ansatte og studenter ved HiT og HBV, slik at du får en mulighet til å lære litt mer om en ny kollega.

Møt dem alle her

– Hvilke forventninger og forhåpninger har du til HSN?

Jeg håper HSN blir USN raskt. Jeg tror det vil være viktig for rekruttering av studenter og ansatte fremover samt for faglig og administrativ utvikling for oss som er her nå. HiT har lagt ned mange timer i arbeidet med å få universitetsstatus, og nå tror jeg det er like før vi lykkes. Jeg håper at selve fusjonen kommer til å gå greit, og at samarbeidet på tvers av ulike kulturer i HiT og HBV vil bli godt. Det er viktig at alle vil hverandre vel.

Anita Dale. Foto– Hvordan forbereder du deg til fusjonen?

Gjennom å forberede styremøtene til Fellesstyret denne høsten. Det er et spennende arbeid som forutsetter god kommunikasjon med ledelse og saksbehandlernee som er involvert i de ulike sakene. Med knappe frister og stort arbeidspress oppleves det nok som krevende for alel parter å få saker klare i tide, men jeg synes egentlig det har gått bra. Jeg er heldig som får god hjelp av dyktige og hyggelige kollegaer som ordner med alt det praktiske i forbindelse med disse møtene.

–  Hvordan feirer du jula?

Julaften feirer vi i Stavern hos mamma i år. Vi har «i alle år» tidligere vært hos oss julaften, så jeg kjenner at det skal bli deilig å ikke ha ansvaret for at svoren på juleribba skal bli sprø i år. Romjula vil helt sikkert ikke bli benyttet til skiturer – heller noen spaserturer i nærområdet hjemme i Skien. Jeg gleder meg til å være sammen med familie og gode venner, spise god mat og høre på fin musikk. Kanskje det blir tid til å lese litt også?  

Møt en ny kollega

I denne serien intervjuer vi ulike ansatte og studenter ved HiT og HBV, slik at du får en mulighet til å lære litt mer om en ny kollega.

Møt dem alle her